Workshop ‘Ontspannen naar de dierenarts voor pups’

Op zondag 14 augustus geven gedragstherapeut Eveline Gieles en ik de workshop ‘Ontspannen naar de dierenarts’ . De Workshop zal plaatsvinden bij Hondenschool de Laar in Bemmel.

Een bezoek aan de dierenarts hoeft namelijk helemaal niet spannend te zijn, mits het op de juiste manier wordt aangeleerd. Voorkom je dat er negatieve ervaringen ontstaan, dan heb je daar een leven lang plezier van. Met deze workshop bereidt je je pup voor op een bezoek aan de dierenarts. Je leert onder andere hoe je de pup zelf op de weegschaal kunt laten stappen en hoe je hem kunt laten wennen aan allerlei aanrakingen, geuren en geluiden van de dierenarts. Een goede start voor elke hond!

Doelgroep:
Pups vanaf 3 maanden die de handcue en een markeerwoord (zoals ‘yes’) beheersen.

Deze workshop is ter voorbereiding op een bezoek aan de dierenarts. Een hond is nooit te oud om mee te doen, maar als hij al bang is voor de dierenarts is deze workshop niet geschikt. Bovendien moet je hond op 5 meter afstand van andere honden kunnen werken, omdat we met een groepje zijn. Er doen maximaal 4 pups mee.

Mocht je interesse hebben in een workshop, maar past jouw hond niet in deze groep, stuur dan vrijblijvend een mailtje met jouw wensen en gegevens zodat we contact met je kunnen opnemen als er een passende workshop gegeven wordt.

Kosten:
€ 17,95 per pup

Zelf meenemen:
Een tuigje of een gewone halsband, een riem, voldoende kleine beloningen, een speeltje zonder piep, een kauwbotje en een kleedje

Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar: dierenartstraining@gmail.com
Vermeld hierbij naast je naam en de naam van de pup, ook de leeftijd van de pup en welke training hij/zij gevolgd heeft.
De inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is betaald.