De tweede vaccinatie van pups Cai en Dasy

Ongeveer een maand geleden werd ik gevraagd om een super leuk nestje van vier lieve Boomertjes te controleren, vaccineren en chippen. Het waren 4 mooie, gezonde, actieve pups. Twee van hen zijn in de buurt gebleven en hun nieuwe baasjes belden mij afgelopen week of ik langs wilde komen voor de tweede puppyvaccinatie. Natuurlijk! Afgelopen dinsdag was ik op bezoek bij Cai en afgelopen woensdag mocht ik bij zijn zusje Dasy op bezoek. Beiden zijn inmiddels 9 weken oud en zetten bij hun nieuwe baasjes de boel flink op stelten. Ik werd door beide pups weer enthousiast begroet en de pups vonden het ook helemaal niet erg om weer even helemaal nagekeken (en geknuffeld) te worden. Toen ik Cai’s paspoort aan het invullen was, viel hij zelfs heerlijk in slaap op de weegschaal. Over 3 weken mogen ze hun laatste puppyvaccinatie hebben. Eens kijken of ze dan weer zo enthousiast zijn!